Bloemendal


Sector:Bouw en Techniek

 

Over Bloemendal 

Bloemendal bv bestaat uit 3 bedrijven gericht op bouw, techniek en onderhoud en werkt zowel voor zakelijke als particuliere opdrachtgevers.

Bloemendal Bouw bv is actief in de disciplines; utiliteitsbouw, woningbouw en renovatie. Binnen Bloemendal Bouw bv worden de grote werken uitgevoerd, zoals renovatie van kantoren, nieuwbouw van woningen (zowel traditioneel als energieneutraal), scholen, ziekenhuizen en dergelijke. Vanaf 1961 heeft het bedrijf een diversiteit aan utiliteitsprojecten gerealiseerd in midden-Nederland. Bloemendal Bouw bv loopt voorop in de meest recente ontwikkelingen en is gespecialiseerd in energieneutrale en duurzame nieuwbouw en renovatie.

Bloemendal Onderhoud bv richt zich op werkzaamheden specifiek voor particulieren. Daarnaast verbouwt en onderhoudt Bloemendal Onderhoud bedrijfspanden, woningen van VVE’s, woningcorporaties en vastgoed eigenaren.

Door Bloemendal Techniek bv worden technische installaties gerealiseerd, zowel in de particuliere sector als de kleinere utiliteitsbouw.

Op de bouwkundige projecten werken de monteurs van Techniek nauw samen met de timmerlieden van Bouw of Onderhoud. Op deze manier kunnen knelpunten snel worden opgelost.