DropOuts


Sector:Communicatie en Telecom

 

Over DropOuts

Dropouts is het creatieve bureau voor concept, creatie en communicatie. En we heten niet voor niets DropOuts: ons team bestaat uit DropOuts en zij zijn de helden van ons bureau: talentvolle, creatieve jongeren die om verschillende redenen hun studie niet hebben afgemaakt. Bijzondere mensen met uiteenlopende skills. Wij werken samen aan creatieve communicatie oplossingen voor onze opdrachtgevers. In deze samenwerking staan de normen en waarden die wij delen centraal.

Wij hechten waarde aan heldere afspraken, doen wat we beloven en zijn verantwoordelijk voor het resultaat. DropOuts wordt geleid door de ambitie om fantastisch werk te leveren, liefde voor het vak, voor de mensen en voor alle kansen die de toekomst biedt.

Zo kijken we ook naar onze opdrachtgevers: het gaat bij DropOuts altijd om méér dan het opleveren van communicatiemateriaal. Wij kijken graag met de merken waarvoor wij werken naar verrassende, authentieke en effectieve oplossingen. Waarmee we de doelgroep van onze klant raken en in beweging brengen.