ECOstyle


Sector:Industrie

 

Over ECOstyle

De ECOstyle Groep met het hoofdkantoor in Appelscha is gespecialiseerd in het ontwikkelen en vermarkten van ecologisch verantwoorde meststoffen, bodemverbeteraars, gewasbeschermingsmiddelen en diervoedings- en dierverzorgingsproducten voor particuliere en beroepsmatige toepassing. Duurzaam ondernemen is een kernwaarde binnen ECOstyle, net als innovatie en kennisdeling.

Als familiebedrijf kent ECOstyle een geheel eigen filosofie. ECOstyle maakt bewuste keuzes voor natuurlijke producten voor bodem, plant en dier. Dit vanuit onze diepgewortelde overtuiging om natuurlijke, organische processen niet te verstoren maar te versterken. Preventie in plaats van bestrijden en alleen bestrijden vanuit een noodzaak of aanleiding.

ECOstyle heeft in Nederland ca. 50 medewerkers werkzaam en is een informele organisatie met een betrokken, menselijke cultuur. Zodoende staan wij als organisatie open voor het inzetten van personen met kwetsbare positie op de arbeidsmarkt en kijken in voorkomende situaties wat we voor elkaar kunnen betekenen. ECOstyle heeft plaats geboden aan jongeren om werkervaring op te doen en heeft daarnaast een aantal 67+-ers in dienst.