Gedie b.v.


Sector:Zakelijke Dienstverlening

 

Over Gedie b.v.

Gedie is opgericht in 1987 door dhr. R. Breman. Het enige doel was om Wajongers aan het werk te helpen en te houden. Wij zijn gestart met een 6-tal mensen en op dit moment hebben wij 24 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst.
Dat zijn Wajongers, maar ook vanuit de Participatiewet hebben wij enkele medewerkers.

Ons doel is nog steeds gelijk, mensen uit de doelgroep aan het werk te helpen en te houden. Wij werken dus met de genoemde 24 mensen en 5 mensen in de begeleiding. Sinds 2016 zijn we onderdeel van de Breman Installatiegroep.

De werkzaamheden welke bij ons verricht zijn, bestaan uit 2 afdelingen:

Afdeling Hout

Hier worden diverse producten van MDF gemaakt. De laatste tijd concentreert zich dat op het fabriceren van presentatiemateriaal voor de tapijtindustrie., zoals display’s en presentatieborden voor tapijt, laminaat, vinyl enz. Hier werken 6 Wajongers en 2 leidinggevenden.

Afdeling Tapijt

Hier worden diverse inpakwerkzaamheden verricht. Het verzendklaar maken van grote orders voor de tapijtindustrie, meestal voor de grote Europese bouwmarkten. Het stikkkeren en verpakken in folie of karton. Ook klantgerichte orders worden wekelijks gereed gemaakt. Hier werken we met 18 mensen met een beperking en 2 leidinggevenden. Verder 1 persoon voor de administratie en de interne jobcoach.
Een deel van de jobcoach hebben wij uitbesteed aan een professionele organisatie (Jobstap).