Het Beginstation


Sector:Maatschappelijke Organisaties

 

Over Het Beginstation

Het Beginstation is een fysieke en digitale ruimte waar het delen van kennis, ideeën en ervaringen hoog in het vaandel staan. Het stimuleren en faciliteren van startups behoort tot een van de speerpunten van Het Beginstation.

Het Beginstation wil graag (oudere) werkzoekenden faciliteren bij het vinden van de juiste match door een samenwerkingsverband met scholen, universiteiten, bedrijven, de gemeente en de overheid aan te gaan. Door de veelzijdigheid aan projecten en partners zal er een dynamische en creatieve sfeer heersen wat gaat zorgen dat iedereen elkaar zal inspireren én enthousiasmeren.

Het continueren en stimuleren van werkgelegenheid, innovatie en technologieën zijn een aantal speerpunten van Het Beginstation. (Oudere) werkzoekenden opnieuw betrekken in de maatschappij, in het bedrijfsleven en koppelen aan (jonge) innovatieve ondernemers is daar een belangrijk onderdeel van. Het Beginstation wordt een nieuwe hotspot waar diverse partijen elkaar ontmoeten en waar innovatie ontkiemt.