Lidl Nederland GmbH


Sector:Detail- en groothandel

 

Over Lidl Nederland GmbH

Lidl is een van de grootste retailers ter wereld en al 25 jaar actief in Nederland. Met ruim ruim 21.000 collega’s en 7 distributiecentra is Lidl niet meer weg te denken in het Nederlandse supermarktlandschap. Klanten kunnen bij ons terecht voor alle dagelijkse boodschappen van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Zo is Lidl al tien keer uitgeroepen tot Beste supermarkt in Groenten en Fruit. Sinds 2016 kunnen klanten voor non-food artikelen ook terecht bij de Lidl-webshop.

We zijn een verantwoordelijk bedrijf dat duurzaam en toekomstgericht onderneemt. We investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers en dragen zorg voor hun gezondheid en veiligheid. Als goede werkgever bieden wij onze medewerkers de kans om mee te groeien met het bedrijf.

Lidl is in 1930 opgericht als groothandel in groenten en fruit. In oktober 1997 opende Lidl in Nederland haar eerste twee filialen. Inmiddels is de Schwarz-groep, waartoe Lidl behoort, een van de grootste ondernemingen in de levensmiddelendetailhandel in Europa en daarbuiten.