MEE & de Wering


Sector:Zorg en Welzijn

 

Over MEE & de Wering

MEE & de Wering kijkt naar mogelijkheden en de vraag van de cliënt staat hierbij centraal. MEE & de Wering is er voor iedereen die ondersteuning kan gebruiken.

Bijvoorbeeld voor mensen met een beperking, chronische ziekte, ouderen, mantelzorgers of andere kwetsbare mensen. Bij de geboden ondersteuning houdt de cliënt altijd zelf de touwtjes in handen. Wij helpen om weer de regie over het dagelijkse leven te krijgen. Dit doen wij door samen met de cliënt te kijken naar wat men zelf kan doen en welke mensen uit de omgeving hierbij hulp kunnen bieden.

MEE & de Wering ondersteunt bij problemen met de opvoeding, onderwijs, financiën, wonen, werken en vrije tijd. Daarnaast bieden wij onafhankelijke cliëntondersteuning op het gebied van de Wlz.


Diverse voorbeeldondernemers van de Dag van de Duizend Voorbeelden zijn aangesloten bij de Normaalste Zaak. Door heel Nederland delen ze in de 99van-regionale netwerken kennis en ervaringen rondom werken met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Natuurlijk inspireren deze werkgevers graag ook nieuwe mensen om mee te doen. En om zoveel mogelijk werkgevers te bereiken doen ze dat gezamenlijk virtueel. Bekijk deze inspirerende compilatie van bevlogen ondernemers, waaronder MEE & de Wering: