MEPD


Sector:Zakelijke Dienstverlening

 

Over MEPD

MEPD helpt mensen in de techniek nieuwe inzichten, kansen en mogelijkheden te ontdekken. We begeleiden hen bij een nieuwe start na ontslag of ziekte én om zich te ontwikkelen en door te groeien.

MEPD is ervan overtuigd dat ‘ontwikkeling werkt’. De wereld om ons heen verandert in een steeds hoger tempo, en dat is onomkeerbaar. Wie heeft er immers nog een baan voor het leven? Als je stil blijft staan is de kans groot dat je op een bepaald moment buitenspel komt te staan. Dus blijf in beweging. En… ontwikkelen en groeien maakt blij!

Werkgevers hebben er alle baat bij dat medewerkers zich blijven ontplooien. Dat is een gedeelde verantwoordelijkheid en een win-win situatie! Want fitte en vitale medewerkers zijn gemotiveerder, productiever en hebben meer plezier in hun werk. Werk maken van je leven, noemen we dat.

We zijn er trots op dat we met onze stichting al sinds 1992 veel mensen hebben begeleid en dat opdrachtgevers en deelnemers onze persoonlijke aanpak hoog waarderen. Met onze loopbaanadviseurs maken we ook graag de komende jaren het verschil in de levens van mensen.

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin