NewBees INC B.V.


Sector:Zakelijke Dienstverlening

 

Over NewBees INC B.V.

Inclusieve organisaties, waar werknemers zich thuis en veilig voelen, zijn productiever, creatiever en succesvoller. Maar hoe bereik je dat? Vanuit ervaringskennis- en kunde adviseert en ondersteunt NewBees INC. organisaties hierbij.

NewBees INC. biedt programma’s aan die dagelijks diversiteit en inclusie onder de aandacht brengen bij teams en managers, binnen bestaande werkprocessen, zodat het weinig tijd kost én veel impact heeft. Dit doet NewBees INC. vanuit een innovatieve, praktijkgerichte en wetenschappelijk ondersteunde aanpak.

Enkele voorbeelden van de aanpak van Newbees INC

  • Deep Dive: Tijdens een Deep Dive verkennen teams samen wat een veilige en inclusieve werkomgeving voor hun betekent. Medewerkers krijgen de kans om via Virtual Reality situaties van uitsluiting op de werkvloer te ervaren en gaan hier verder over in gesprek.
  • E-Coaching: Het E-Coaching programma richt zich op inclusief leiderschap en biedt een tijdbesparende benadering die binnen de bestaande werkprocessen van elke organisatie past, zonder lange cursusdagen of workshops.
  • Ontwerpsessie: Middels een ontwerpsessie worden organisaties ondersteund en geadviseerd bij het omzetten van concrete actiepunten naar beleid, om tot een gedragen stappenplan voor de gehele organisatie te komen.

 

Nieuwsgierig geworden?
Neem contact op met Valerie van Lanschot
valerie@new-bees.org
+31 6 50453087