Stichting Horeca Amerena


Sector:Horeca

 

Over Stichting Horeca Amerena

Amerena is het nieuwe multifunctionele sportcomplex langs de Hogeweg in Amersfoort. Een architectonische eyecatcher op de perfecte locatie, vlakbij uitvalswegen en voorzien van de beste faciliteiten!

Voor, tijdens of na het sporten is het leuk en lekker om iets te eten en drinken. Kom daarvoor naar het Amerenarestaurant op de begane grond. Direct bij de hoofdentree vind je een speels opgezette ruimte met een combinatie met loungezitjes, grote vaste banken, een leestafel, zitplekken aan de bar en natuurlijk voldoende tafeltjes met stoelen. Je hebt hier goed zicht op het zwemmen, direct of via een televisiescherm. Zo kun je bijvoorbeeld de zwemles van je kinderen zien.

Ook wanneer je niet gaat sporten ben je van harte welkom in de horecaruimte van Amerena. Je kunt hier prima werken, een praatje maken of even heerlijk zitten lezen aan de grote leestafel met bijvoorbeeld een lekkere verse muntthee. Onze collega’s, een bijzondere mix van vrijwilligers en betaalde professionals, staan voor je klaar.