Swink webservices


Sector:Zakelijke Dienstverlening

 

Over Swink webservices

Swink is een buitengewoon internetbureau dat de talenten van mensen met autisme inzet. Hierdoor levert Swink buitengewoon hoge kwaliteit online diensten.

Swink levert online diensten aan de marketing- en communicatieafdelingen van grote bedrijven en (semi-)overheidsinstellingen. Deze diensten bestaan onder meer uit content management, het analyseren van websitestatistieken, content-migratie, online marketing en het opschonen van databases.

Door de bijzondere talenten van mensen met autisme weet Swink de verwachtingen van klanten vaak te overtreffen. Je website migreren naar een nieuw CMS? Swink doet het nauwkeurig én snel. Vervolgens zorgt Swink voor het content beheer en optimalisatie van de website voor vindbaarheid (SEO). We helpen ook je graag met het inzetten van online marketing (via SEA en social media) en het analyseren van de statistieken daarvan. Alles voor een buitengewoon resultaat!

De sociale missie is wat ons onderscheidt. De gerealiseerde impact is dan ook hoog: elke euro die u aan Swink betaalt, levert 1,95 euro op aan maatschappelijk waarde. Dankzij deze hoge social return heeft Swink het PSO30 keurmerk. Inclusief werkgeverschap is voor Swink dus de normaalste zaak.