Van der Valk Hotel Haarlem


Sector:Horeca

 

Over Van der Valk Hotel Haarlem

Van der Valk Hotel Haarlem is een viersterrenhotel met 315 kamers en suites, 14 banqueting zalen, een à la carte restaurant met 350 zitplaatsen, een groot terras en een sfeervolle bar. De komende jaren zal het hotel een metamorfose ondergaan, waardoor het zich weer kan matchen met de nieuwste Van der Valk bedrijven.

Hotel Haarlem is gelegen aan de rand van de schitterende stad Haarlem, ook wel de culinaire hoofdstad van Nederland genoemd. Met haar mooie grachten, oude panden, lieflijke hofjes en gezellige winkelstraten is Haarlem zeker een bezoek waard. De vele uitstekende musea zijn echte top-attracties! Mede door de perfecte ligging en zeer goede bereikbaarheid is Van der Valk Hotel Haarlem de ideale locatie voor het geven van trainingen, het houden van vergaderingen, productpresentaties, meerdaagse conferenties, brainstormsessies, roadshows, personeelsfeesten en alle andere mogelijke evenementen met of zonder feestelijk karakter. Het stadscentrum is op 20 minuten loopafstand en onze gasten kunnen gratis parkeren op ons parkeerterrein.

Iedereen die graag voor ons wil werken, geven we een kans! Zodoende willen wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ook de kans geven om werkervaring op te doen en wellicht zelfs een functie aan te bieden. Daarnaast zorgt het bieden van werk aan medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt voor een goed gevoel, zowel voor de werkgever zelf, als voor de werknemers. Voor de medewerker zal het zijn eigenwaarde vergroten. Het zien groeien van een medewerker met een afstand tot de arbeidsmarkt geeft voor veel mensen veel voldoening en zorgt zodoende voor een goede sfeer onder de medewerkers. Daarnaast zorgt het aannemen van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt ook voor het feit dat het bedrijf een goed imago krijgt en hierdoor dus meer waardering krijgt van onze gasten/consumenten.