VanDerEng


Sector:Industrie

 

Over VanDerEng

VanDerEng is een veelzijdig en zeer innovatief productiebedrijf in kunststoffen. Wij zijn specialist in de productie van extreem sterke industriële labels. Primaire markten zijn de Tuinbouw, Industrie en Vrijetijd. Onze labels vervullen veelal een logistieke en identificerende functie. Daarnaast groeit onze spuitgietafdeling waar wij tal van gespecialiseerde items produceren, hand over hand. Wij hebben een Internationaal werkgebied wat zich over de gehele wereld uitstrekt. Onze omzet realiseren wij middels rechtstreekse verkoop, via 40 resellers en via een aantal webshops.

Door onze specifieke producten bouwen wij vrijwel al onze machines in eigen beheer. In onze eigen gereedschapsmaker bouwen wij ook al onze matrijzen en stempels.

Duurzaamheid vormt de laatste jaren een steeds belangrijkere drijfveer; zeker als je het over kunststoffen hebt dan verwacht de markt van ons dat wij producten hebben die het milieu minimaal aantasten. Nou dan zit je goed bij ons want we werken niet alleen steeds meer met circulaire producten, we hebben zelfs een volledig composteerbaar product wat 100% milieu neutraal is!

Innovatie maar ook persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel. Mix dit met een gezonde dosis humor, een sterke klantgerichtheid, een resultaat georiënteerde cultuur en een open en veilig werkklimaat en je hebt een werkomgeving waar het goed vertoeven is.

VanDerEng staat voor inclusief werkgeverschap, dus ook kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt worden van harte uitgenodigd te reageren op vacatures.