Welzorg Nederland B.V.


Sector:Zorg en Welzijn

 

Over Welzorg Nederland B.V.

Welzorg ondersteunt mensen met een beperking. Of het nu gaat om uzelf, uw kind, iemand in uw omgeving of in de instelling waar u werkt. Welzorg biedt, onder één dak, het breedste en beste aanbod van producten en diensten op het gebied van mobiliteit, wonen en vitaliteit.

Door in te zoomen op het individu en nauw met u samen te werken, vinden onze gespecialiseerde adviseurs altijd de oplossing die de grootst mogelijke fysieke vrijheid biedt. Dit kan een hulpmiddel zijn, of een aanpassing van woning of auto. Maar bij complexe vragen bieden wij ook speciale maatoplossingen, waarin de laatste technische mijlpalen zijn toegepast. En natuurlijk wijzen wij u graag de weg in het doolhof van regels, wetten en vergoedingen. Welzorg brengt u verder.

Bij Welzorg gaan we niet uit van de beperking, maar juist van de mogelijkheden. En die zijn vaak veel groter dan u denkt. Onze overtuiging is dat iedereen, met de juiste hulp of techniek, kan zijn wie hij wil zijn, een bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Daarom zijn we het programma ‘Innovatie door Participatie’ gestart. Dit programma initieert en ondersteunt maatschappelijke participatieprojecten die als doel hebben mensen met een functiebeperking volwaardig mee te laten doen in sport, verkeer of werk.