Word partner


Wilt u ook (meer) gebruikmaken van de diversiteit aan talenten en vermogens van mensen en meebouwen aan een arbeidsmarkt die kansen biedt aan iedereen die kan en wil werken? Samen laten we zien dat een quotum overbodig is. We stimuleren en inspireren elkaar onderweg naar 125.000 extra banen voor mensen met een beperking.


8 goede redenen om partner te worden van De Normaalste Zaak

 1. U komt in contact met andere werkgevers.
 2. U doet inspiratie op en deelt kennis tijdens bijeenkomsten en workshops.
 3. U krijgt de mogelijkheid om in dialoog te gaan met politiek en (lokale) overheid voor uitvoerbaar beleid en wet- en regelgeving.
 4. U werkt met andere werkgevers aan praktische oplossingen vanuit werkgeversperspectief, zoals de vindbaarheid van kandidaten.
 5. U kunt gebruikmaken van onze helpdesk.
 6. U bent zichtbaar als inclusieve werkgever via uw partnerpagina op onze site.
 7. U geeft niet alleen invulling aan uw eigen MVO-doel en aan eigentijds goed werkgeverschap, maar ook aan de Participatiewet en de banenafspraak uit het Sociaal Akkoord.
 8. U heeft toegang tot de verschillende activiteiten binnen ons netwerk.

Klik hier om u aan te melden


Lees hier wat wij van onze partners vragen
 1. Het partnerschap is kosteloos, maar niet vrijblijvend. We verwachten van partners een bijdrage aan het netwerk door actief kennis en ervaring te delen en op te treden als ambassadeur.
 2. De Normaalste Zaak is een netwerk van bedrijven en organisaties, die inclusief werkgever zijn of eraan werken om dat te worden. Als u partner wordt, stemt u ermee in dat wij uw contactgegevens delen binnen ons netwerk.
 3. We krijgen veel verzoeken tot partnerschap van bedrijven met commerciƫle doelstellingen op het gebied van inclusief werkgeven. Aangezien onze focus daar niet ligt, kunnen we hier helaas niet op ingaan. U bent van harte welkom, indien u binnen de ondersteunende diensten van uw eigen organisatie medewerkers met een beperking een betaalde arbeidsplaats biedt en dus als werkgever zelf inclusiever wilt werkgeven.